Jezevec

XBAZAR.eu  : KUCHTIK / RECEPTY / SPECIALITY / SPECIALITY RŮZNÉ / 




INGREDIENCE: 2 kg zvěřiny z kýty nebo hřbetu,1-2 citróny, 1 l bílého vína,
Sůl, špetka tymiánu, 2 bobkové listy, 5 zrn pepře, 1/4 l olivového oleje.

POSTUP PŘÍPRAVY: Do hluboké mísy nalijeme víno, šťávu z citrónů a přidáme koření. Do této marinády naložíme na 2 až 4 dny očištěnou zvěřinu
a zatížíme, aby byla potopená. Po vyjmutí zvěřinu potřeme olejem a prudce
opečeme za podlévání marinádou s kořením. Pečeni naporcujeme a polijeme
šťávou.Touto šťávou se polévá na talíři pouze zvěřina,nikoli příloha.
Příloha: houskový knedlík, hrušky nebo brusinky.



Jezevec Jezevec



QR (http://qrcod.cz) -  - www.xkuchtik.cz Akvarijní náplň - filtrační AkvaBIO substrát Matrix do filtračních košů !
AkvaBIO substrát Matrix do filtračních košů
 


Průměr:  2,99 | Hodnotilo: 1370 x
1  |   2  |   3  |   4  |   5  |

 

 

 

Kategorie na xkuchtik.cz